Lämmin kiitos jokaiselle minua äänestäneelle ja kampanjassa tukeneelle!

Nyt on kiitosten aika.

Tämä oli ensimmäinen vaalikampanjani ja tein sitä pienellä budjetilla ja äitiyslomalla, pienen vauvan ehdoilla. Monta asiaa tuli opittua matkan varrella. Haluan nöyränä kiittää kaikkia äänestäjiäni! Teitä oli yhteensä 170, se oli enemmän kuin uskalsin odottaa. Se ei ihan riittänyt varavaltuutetun paikkaan. Kiitos myös kaikesta kannustuksesta ja kampanjassa mukanaolosta. Onnittelut kaikille valituille valtuutetuille ja varavaltuutetuille! Jännittävän vaali-illan jälkeen näyttää siltä, että Tampere saa kokoomuslaisen pormestarin!

Tänään tuli kuluneeksi tasan kaksi vuotta Euroopan korkeimman vuoren, Kaukasuksen Elbrusin (5642m) huiputuksesta. Se muistutti, että sinnikkäästi eteenpäin pykimällä voi saavuttaa tavoitteensa. Edelleen olen kiinnostunut kuntapäätöksenteosta ja haluan paneutua Tampereen asioihin jatkossakin. Paikallisyhdistyksessä ja aluejärjestön hallituksessa työ jatkuu ja toivottavasti tulee mahdollisuus asettua ehdolle uudelleen.

13.6.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *